Zomerfeest

Zomerfeest

Zomerfeest

Op 22 september was het Zomerfeest voor onze medewerkers! We werden hartelijk ontvangen door de medewerkers van De Plok op hun prachtige buitenlocatie. Het zag er heel sfeervol uit! De band ‘Brood op de plank’ werkte ook sfeerverhogend: lekker een beetje een funkie inslag van alledaagse muziek en je kon alles aanvragen. Een leerkracht van De Hoge Hoeve heeft spontaan twee nummers meegezongen.

Er was een pubquiz waarbij de IKC’s tegen elkaar streden en onze kennis van de namen van koekjes werd getoetst, zoals pennywafel en café noir. Maar ook de vraag welk appelras is ontstaan uit de Golden Delicious en de Jonathan kwam voorbij (JonaGold). De leerkrachten bleken meer verstand te hebben van koekjes dan van appels!

We hebben heerlijk gegeten, want er was bij de foodtrucks van alles te krijgen zoals zalm, friet, pasta en salades. En er was een mogelijkheid om samen in de caravan op de foto te gaan als aandenken.

Gelukkig was het droog. Later werd het wel wat fris, maar dat werd goedgemaakt door de mooie verlichting en gezelligheid.

De ongeveer 220 bezoekers (leerkrachten, onderwijsassistentes, pedagogisch medewerkers van de kinderopvang, Oekraïense leerkrachten, raad van toezicht, GMR-leden-oudergeleding) hebben zich prima vermaakt! Dit zomerfeest in plaats van een traditionele nieuwjaarsreceptie is voor herhaling vatbaar.