Onderwijsaanbod Lokaal2.nu

Onderwijsaanbod Lokaal2.nu

Onderwijsaanbod Lokaal2.nu

In de afgelopen maanden heeft een werkgroep bestaande uit een afvaardiging vanuit Kunstwerk!, Techno-Plaza, Zonnekinderen, Innerwaard en LiemersNovum het onderwijsaanbod voor kunst, cultuur, natuur en techniek voor kinderen van 0 tot 18 jaar verzameld op één platform. Binnenkort kunt u het aanbod vinden op lokaal2.nu.

De komende tijd zal de werkgroep nog druk bezig zijn om het aanbod verder uit te breiden. Denk hierbij aan gastlessen, bedrijfsbezoeken, materialen, leskisten en nog veel meer. De officiële lancering zal daarom op 16 januari 2024 bij Turmac Cultuurfabriek plaatsvinden.

Met heel veel partijen zijn jullie al bekend, zoals NME, bibliotheek, muziekdocenten en het Liemers Museum. Daarnaast kunnen er leskisten en gastlessen voor STO (sterk techniek onderwijs) geleend/aangevraagd worden en is er heel veel materiaal op gebied van digitale geletterdheid beschikbaar in het Novumlab.

Ideeën en wensen

Is er op jouw school iets ontwikkeld wat je wil delen met collega’s? Laat het ons dan weten. Naast aanbod is het de bedoeling dat er ook een plek gecreëerd gaat worden voor als een school iets zoekt. Zo zal er een site ontstaan met het complete ‘vraag en aanbod’ van kunst, cultuur, natuur en techniek voor kinderen van 0 tot 18 jaar uit de Liemers.

Met vriendelijke groeten,

Namens de werkgroep onderwijsaanbod lokaal2.nu

Marianne Mulder (Kunstwerk!)
Judith van Iersel (Innerwaard)
Joost Grol (Techno-Plaza)
Tessa Groenen (LiemersNovum)