Loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling

Wij brengen graag bij jullie onder de aandacht dat het belangrijk is om zelf de regie te voeren over je eigen loopbaanontwikkeling. Stel jezelf de vraag waar je ambitie ligt en wat de volgende stap in die richting kan zijn. Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit om hierover na te denken.

Goed om te weten: iedere medewerker van Innerwaard heeft een bestuursaanstelling. Een verandering binnen de stichting heeft geen rechtspositionele consequenties. Ook bij de keuze voor een andere PON-school zijn er geen rechtspositionele consequenties en behoudt iemand zijn of haar vaste aanstelling.

 

Vakinhoudelijk specialist of een andere LC-taak

Heb je belangstelling voor een taak als vakinhoudelijk specialist (bijv. taal- of rekenspecialist, HB- of gedragsspecialist) of een andere LC-taak (denk bijvoorbeeld aan IB-er, bouwcoördinator of ICT/I-coördinator) of wil je je in deze richting gaan ontwikkelen? Ook dan nodigen we je van harte uit om dit kenbaar te maken.

 

PON-pool

Zoals je misschien weet, maken de IKC’s en school van Innerwaard gebruik van de PON-pool wanneer er vervanging nodig is. Er is een vaste pool voor leerkrachten en een pool voor onderwijsassistenten en leraarondersteuners. De PON-pool kan voor medewerkers van de besturen, die onderdeel uitmaken van PON, een mooi instrument zijn om in korte tijd (en met behoud van hun vaste aanstelling) kennis te maken met verschillende scholen en onderwijsconcepten. Heb je belangstelling voor mobiliteit? Dan vragen we je vriendelijk om dit voor 21 februari a.s. kenbaar te maken aan het bestuur en je directeur. Je kunt hiertoe een mail sturen naar Miryam Donkervoet (m.donkervoet@innerwaard.nl), waarin je aangeeft waar je interesse naar uitgaat: een andere bouw, een ander IKC/school, een andere werktijdfactor etc. (graag in cc aan je directeur). Je wordt dan actief door ons benaderd.

Ben je op zoek naar meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor mobiliteit? Dan kun je je met je vragen altijd wenden tot je IKC-directeur of tot het bestuurskantoor (tel. 0316-263544). We staan je graag te woord!