Even voorstellen..

Even voorstellen..

Even voorstellen

Met ingang van dit schooljaar mag ik mezelf jullie collega noemen. Ik ben naast Armanda directeur op IKC Kameleon. Bijzonder en leuk om dit samen met haar te kunnen doen. Mijn naam is Brigitte Bloemenkamp

Ik woon met mijn man en onze twee kinderen Emmy en Merijn van 11 en 7 jaar in Arnhem. Hoewel ik nooit voor de groep heb gestaan ben ik via mijn eigen bedrijf al bijna 20 jaar werkzaam in het basisonderwijs en de kinderopvang. Ik heb me vanuit mijn achtergrond in de jeugdhulpverlening altijd bezig gehouden met de onderwerpen communicatie, (team)coaching en pedagogiek.

Een aantal jaren geleden begon het te kriebelen. Na heel veel scholen en kinderopvangorganisaties gezien te hebben, wilde ik me graag verbinden aan een school of IKC.  Samen bouwen aan concrete resultaten en daar ook echt van begin tot eind deel van uitmaken. Practice what you preach!

Ik heb de schoolleidersopleiding (vakbekwaam) gevolgd en ben met veel plezier aan de slag gegaan. Nu mag ik dat op 3 dagen in de week samen met Armanda en het team gaan doen op IKC Kameleon. De eerste weken waren intensief, maar goed. Ik zie dan ook uit naar het vervolg!