Lab innovatie

Lab innovatie

Lab innovatie

Vergroot je Creatieve Horizon met Prototyping!

Vraag je je ooit af: “Kan dit anders? Kan dit beter?” Wij zeggen volmondig ‘ja’ en nodigen je uit om samen innovatieve mogelijkheden te ontdekken!

Emma en Jelle helpen je creatief te denken en innoveren door prototyping. Ontdek onverwachte combinaties, bouw met minimale middelen, en transformeer frustraties in innovaties. Onze praktische aanpak inspireert je om direct in je dagelijks leven toe te passen.

Prototyping wordt gebruikt in de ICT en productontwerp om goed te kunnen zien of jouw idee in de praktijk kan gaan werken. Wat zijn de vragen die je jezelf nog kunt stellen? Moeten we dit probleem op deze manier oplossen of kunnen we nog een kleine aanpassing doen? Het bekendste voorbeeld is een maquette zoals een architect die gebruikt, maar eigenlijk kun je op allerlei momenten en bij allerlei problemen prototyping technieken toepassen.

Jelle en Emma zullen elk op hun eigen wijze het gebruik van prototyping toelichten en door middel van een workshop kun je deze technieken leren en ook zelf inzetten. Jelle zal zich richten op de fysieke prototyping en Emma zal zich richten op storytelling met prototypen.

🚀 Wat houdt je nog tegen? Meld je nu aan voor “Open Je Ogen voor Innovatie”! 🚀

Hierin leer je op een vernieuwende manier naar problemen te kijken en ontdek je zelf de meest verrassende oplossingen.

Doel: Leer anders kijken en ontdek meer mogelijkheden en innovatieve ideeën.

Uitkomst: vette lol met magnifieke uitwerkingen